Muurbeugel recht Voor Straatlantaarn 100cm Lang diameter 65mm

Artikel nummer
9804
Special Price € 18,14 € 14,99 Regular Price € 24,19
52 Op voorraad

Met deze muurbevestiging kunt u de straatlantaarn eenvoudig aan een muur bevestigen, zonder dat u een lantaarnpaal nodig heeft. De metalen paal is voorzien van een grijze coating en heeft een lengte van 1 meter.

De holle buis van de paal maakt het mogelijk om de bedrading van de lantaarn op een waterdichte manier weg te werken. Hierdoor ziet de installatie er netjes uit en blijft de bedrading beschermd tegen weersinvloeden.

De lantaarnpaal heeft een diameter van 60 mm, wat zorgt voor een stevige bevestiging van de straatlantaarn. De robuuste constructie en de kwalitatieve afwerking zorgen ervoor dat de muurbevestiging langdurig en betrouwbaar is.

Met deze praktische muurbevestiging kunt u de straatlantaarn op een efficiënte en esthetische manier aan een muur monteren. Dit biedt een alternatieve oplossing voor situaties waarin het plaatsen van een lantaarnpaal niet mogelijk is.

Opmerking: De straatlantaarn en bekabeling worden niet meegeleverd. Deze muurbevestiging is bedoeld voor gebruik in combinatie met geschikte straatlantaarns en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in uw bestaande straatverlichtingssysteem.

Prijs:
Heeft u grotere aantallen nodig of bent u een Wederverkoper neem dan contact op KLIK HIER

Meer informatie
Artikel nummer9804
Minimaal te bestellen1
Afmetingen100cm
Gewicht5.000000
GebruikBuiten & Binnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
kleurK3000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muurbeugel recht Voor Straatlantaarn 100cm Lang diameter 65mm
Uw waardering