Bouwlamp met sensor

Bouwlamp met sensor

Bouwlamp met sensor

Filteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Led Bouwlamp 20watt inclusief bewegingssensor

  Vanaf € 9,67 € 7,99
 2. LED Bouwlamp/ Floodlight wit 30Watt met Bewegingssensor 85L/W IP44

  Vanaf € 16,35 € 13,51
 3. LED Bouwlamp/ Floodlight zwart 30Watt met Bewegingssensor 85L/W IP44

  Vanaf € 16,35 € 13,51
 4. LED Bouwlamp/ Floodlight wit 50Watt met Bewegingssensor 85L/W IP44

  Vanaf € 22,02 € 18,20
 5. LED Bouwlamp/ Floodlight zwart 50Watt met Bewegingssensor 85L/W IP44

  Vanaf € 22,02 € 18,20

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Welkom op onze productpagina voor floodlights met een bewegingssensor! Hier vind je een uitgebreid assortiment krachtige floodlights die zijn uitgerust met een geïntegreerde bewegingssensor. Deze floodlights bieden niet alleen heldere verlichting, maar ook een extra laag veiligheid en gemak.

Onze floodlights met bewegingssensor zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, variërend van 10 tot 50 watt. Je kunt kiezen tussen een elegante witte of een stijlvolle zwarte behuizing, zodat je de floodlight kunt aanpassen aan de esthetiek van je omgeving.

Deze floodlights zijn uitermate geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Ze kunnen worden gebruikt als beveiligingsverlichting rondom je huis, tuin, oprit of bedrijfspand. De gevoelige bewegingssensor detecteert beweging in de buurt en activeert de floodlight, waardoor ongewenste indringers worden afgeschrikt en je eigendommen worden beschermd.

Daarnaast zijn deze floodlights ideaal voor het verlichten van openbare ruimtes zoals parkeerterreinen, paden, parken en andere buitenlocaties. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de verlichting alleen wordt ingeschakeld wanneer beweging wordt gedetecteerd, waardoor energie wordt bespaard en de levensduur van de lamp wordt verlengd.

De mogelijkheden zijn eindeloos met onze floodlights met bewegingssensor. Ze bieden een combinatie van krachtige verlichting, veiligheid en gebruiksgemak. Kies de gewenste wattage en behuizingskleur die het beste bij je behoeften en voorkeuren passen.

Blader door onze productpagina en ontdek de verschillende opties die beschikbaar zijn. Of je nu je woning wilt beveiligen, de verlichting rondom je bedrijfspand wilt verbeteren of openbare ruimtes wilt verlichten, onze floodlights met bewegingssensor zijn de ideale keuze. Verlicht je omgeving met gemak en gemoedsrust met deze hoogwaardige floodlights.