Led Panelen 60x60cm

Led Panelen 60x60cm
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
per pagina

 

Welkom op onze productpagina voor LED-panelen met een afmeting van 60 x 60 cm! Ontdek de veelzijdige verlichtingsoplossingen die deze panelen bieden. Naast het gebruik als inbouwlamp, kunt u ze ook gebruiken als opbouwlamp door een opbouw frame bij te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om ze als pendelverlichting te gebruiken met behulp van een pendelset.

We bieden twee verschillende soorten panelen aan. Ten eerste hebben we het traditionele paneel met een dikte van ongeveer 10 mm. Dit paneel biedt heldere en gelijkmatige verlichting, ideaal voor verschillende toepassingen. Daarnaast hebben we het backlit paneel, dat een dikte heeft van 30 mm. Dit paneel creëert een extra heldere en uniforme verlichting, wat het ideaal maakt voor ruimtes waar maximale helderheid gewenst is.

Onze LED-panelen van 60 x 60 cm worden op veel verschillende plaatsen gebruikt. Ze zijn ideaal voor kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen, en andere commerciële en openbare ruimtes. Deze panelen zorgen voor een heldere en comfortabele verlichting, waardoor een productieve en aangename omgeving wordt gecreëerd. Ze kunnen ook in woningen worden gebruikt, bijvoorbeeld in keukens, woonkamers of slaapkamers, om een gezellige sfeer te creëren.

Kortom, onze LED-panelen van 60 x 60 cm bieden veelzijdige verlichtingsmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar inbouwverlichting, opbouwverlichting of pendelverlichting, deze panelen bieden de oplossing. Bestel vandaag nog uw LED-panelen en accessoires om uw ruimte op een efficiënte en stijlvolle manier te verlichten.