Led Opbouw Armatuur

Led Opbouw Armatuur

Led Opbouw Armatuur

Filteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Led Batten Armatuur 60cm 18W IP20 Optie: Pendel

  Vanaf € 10,62 € 8,78
 2. Led Batten Armatuur 120cm 32W IP20 Optie: Pendel

  Vanaf € 17,21 € 14,22
 3. Led Linear Armatuur 112cm Wit 36W Modern

  Vanaf € 82,58 € 68,25
 4. Led Linear Armatuur 112cm Zwart 36W Modern

  Vanaf € 82,58 € 68,25
 5. Led Linear Armatuur 112cm Wit 36W Modern met Sensor

  Vanaf € 98,31 € 81,25
 6. Led Linear Armatuur 112cm Zwart 36W Modern met Sensor

  Vanaf € 98,31 € 81,25

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Welkom op onze productpagina voor LED opbouw TL-armaturen, een veelzijdige verlichtingsoplossing voor verschillende toepassingen. Met diverse uitvoeringen, waaronder modellen met en zonder bewegingssensor, bieden wij een breed scala aan opties om aan uw verlichtingsbehoeften te voldoen.

Kenmerken van onze LED opbouw TL-armaturen:

 1. Heldere en energiezuinige verlichting: Onze LED-armaturen leveren helder en gelijkmatig licht met een laag energieverbruik, waardoor u kunt besparen op energiekosten en tegelijkertijd een aangename verlichting krijgt.

 2. Eenvoudige installatie: De armaturen kunnen eenvoudig tegen het plafond of de muur worden gemonteerd, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ruimtes, zoals kantoren, winkels, garages, en meer. Ze kunnen ook als pendelarmaturen worden gebruikt, waardoor ze flexibel in hoogte verstelbaar zijn.

 3. Bewegingssensor (optioneel): Sommige modellen zijn uitgerust met een bewegingssensor, waardoor de verlichting automatisch wordt ingeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor energiebesparing, omdat de verlichting alleen wordt gebruikt wanneer dat nodig is.

 4. Duurzaamheid en lange levensduur: Onze LED-armaturen zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn. Ze vereisen weinig onderhoud en bieden betrouwbare verlichting gedurende vele jaren.

Toepassingen: Onze LED opbouw TL-armaturen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals kantoren, werkplaatsen, magazijnen, gangen, en meer. Ze bieden heldere en efficiënte verlichting, waardoor een comfortabele werkomgeving wordt gecreëerd.

Ontdek de mogelijkheden van onze LED opbouw TL-armaturen en verbeter de verlichting in uw ruimtes. Bekijk onze collectie en kies het juiste armatuur dat past bij uw behoeften en voorkeuren.