Led Panelen URG<19

Led Panelen URG<19

Led Panelen URG<19

Filteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Led Paneel 62x62cm wit 40W UGR<19 100L/w Flickervrij OPTIE: Dimbaar

    Vanaf € 42,34 € 34,99

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst


LED Panelen

Het LED-paneel met UGR<19 is een innovatieve verlichtingsoplossing die speciaal is ontworpen om een comfortabele en visueel aangename verlichtingservaring te bieden. Met zijn geavanceerde technologie zorgt het LED-paneel ervoor dat de verblinding tot een minimum wordt beperkt, waardoor het ideaal is voor gebruik in omgevingen waar visueel comfort essentieel is, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere commerciële ruimtes.

De term "UGR" staat voor Unified Glare Rating, wat een maatstaf is voor de verblindingswaarde van een verlichtingsinstallatie. Het cijfer dat volgt op UGR geeft de verblindingswaarde aan, waarbij een lagere waarde staat voor minder verblinding. Een UGR<19 geeft aan dat het LED-paneel een zeer lage verblindingswaarde heeft, waardoor het oogcomfort en de visuele helderheid worden gemaximaliseerd.

Dit LED-paneel is voorzien van hoogwaardige LED-chips die zorgen voor een gelijkmatige en heldere verlichting in de ruimte. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en ruimtes.

Het ontwerp van het LED-paneel is slank en esthetisch, waardoor het naadloos in elk interieur past. De installatie is eenvoudig en het paneel kan zowel inbouw als opbouw worden gemonteerd, afhankelijk van de voorkeur en de vereisten van de ruimte.

Naast het leveren van comfortabele verlichting, biedt dit LED-paneel ook energiebesparingen. Het verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingsbronnen, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Kortom, het LED-paneel met UGR<19 is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een visueel comfortabele verlichtingsoplossing. Met zijn lage verblindingswaarde, gelijkmatige verlichting en energiezuinigheid biedt het paneel een optimale combinatie van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.