LED Reflectorlampen E14

LED Reflectorlampen E14

Filteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. R50 E14 6W Reflectorlamp 230V

  Vanaf € 2,01 € 1,66
 2. R63 E27 8W Reflectorlamp 230V

  Vanaf € 2,26 € 1,87

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Welkom op onze productpagina voor LED Reflectorlampen met E14-fitting. Deze lampen bieden gerichte verlichting voor diverse toepassingen. Lees verder om meer te weten te komen over wat deze lampen zijn en waar ze geschikt voor zijn. We hebben verschillende wattages en uitvoeringen beschikbaar.

Wat is een LED Reflectorlamp E14? Een LED Reflectorlamp met E14-fitting is een speciaal type lamp dat gerichte verlichting biedt. De E14-fitting verwijst naar de schroefdraadmaat van de lamp, die een diameter heeft van 14 millimeter. Deze lampen zijn ontworpen om het licht efficiënt te bundelen en te richten, waardoor ze ideaal zijn voor accent- en spotverlichting.

Waar is een LED Reflectorlamp E14 geschikt voor?

 1. Accentverlichting: De LED Reflectorlamp E14 is perfect voor het accentueren van specifieke objecten, zoals kunstwerken, meubels of architecturale details. Met hun gerichte lichtbundel kunnen ze de aandacht vestigen op belangrijke elementen in een ruimte.

 2. Spotverlichting: Door hun gerichte lichtbundel zijn LED Reflectorlampen E14 ideaal voor spotverlichting in bijvoorbeeld winkels, musea, tentoonstellingen of galerijen. Ze kunnen worden gebruikt om specifieke gebieden te verlichten en de aandacht te vestigen op producten of kunstwerken.

 3. Functionele verlichting: Dankzij de verschillende wattages en uitvoeringen kunnen LED Reflectorlampen E14 ook worden gebruikt voor functionele verlichting in bijvoorbeeld keukens, badkamers, gangen of werkruimtes. Ze bieden helder en gericht licht om taken uit te voeren of ruimtes goed te verlichten.

Voordelen van LED Reflectorlampen E14:

 • Energiezuinig: LED-technologie zorgt voor een efficiënt energieverbruik, waardoor je energiekosten kunt besparen ten opzichte van traditionele lampen.

 • Lange levensduur: LED Reflectorlampen hebben over het algemeen een langere levensduur dan conventionele lampen, waardoor ze minder vaak hoeven te worden vervangen.

 • Milieuvriendelijk: LED-verlichting bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik en heeft een lagere CO2-uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Ontdek ons assortiment aan LED Reflectorlampen E14 met verschillende wattages en uitvoeringen en geniet van de voordelen van gerichte verlichting. Of je nu accentverlichting, spotverlichting of functionele verlichting nodig hebt, de LED Reflectorlampen E14 bieden een efficiënte en duurzame oplossing voor diverse toepassingen.