Buitenverlichting

Buitenverlichting
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

LED buitenverlichting verwijst naar verlichtingssystemen die gebruikmaken van LED (Light Emitting Diode) technologie om buitenruimtes te verlichten. LED's zijn kleine elektronische apparaten die licht produceren wanneer er elektrische stroom doorheen gaat. Ze worden steeds populairder vanwege hun energie-efficiëntie, lange levensduur en veelzijdigheid.

Ben je op zoek naar Tuinverlichting , of je juiste Led lampen voor uw Sportveld of parkeerplaats ? Dimay heeft voor ieder wat wils! Voor Bedrijven en Particulieren.

Een van de belangrijkste voordelen van LED buitenverlichting is het lage energieverbruik. LED's zijn zeer efficiënt en kunnen aanzienlijke energiebesparingen opleveren in vergelijking met traditionele verlichtingstechnologieën, zoals gloeilampen of halogeenlampen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu.

Ontdek onze veelzijdige collectie bouwlampen en speciale stadionverlichting! Of je nu een bouwproject hebt of een professioneel sportevenement organiseert, wij bieden de perfecte verlichtingsoplossing.

Onze bouwlampen zijn verkrijgbaar in diverse lichtkleuren, waardoor je de gewenste sfeer kunt creëren. Of je nu helder wit licht wilt voor optimale zichtbaarheid of een warmere tint voor een aangename ambiance, bij ons vind je de juiste optie. Bovendien bieden we bouwlampen met sensoren aan, die automatisch worden geactiveerd bij bewegingsdetectie, wat handig is en energie bespaart.

Onze speciale stadionverlichting is ontworpen voor grote sportfaciliteiten zoals voetbalstadions, atletiekbanen en hockeyvelden. Met krachtige lampen en geavanceerde lichttechnologie zorgen we voor een gelijkmatige en heldere verlichting, waardoor spelers optimaal kunnen presteren en toeschouwers een optimale kijkervaring hebben.

Stadionverlichting wordt gebruikt in diverse sportomgevingen waar een hoge lichtopbrengst en uniformiteit essentieel zijn. Het creëert de juiste sfeer voor wedstrijden en evenementen, ongeacht het tijdstip. Daarnaast worden floodlights veel gebruikt voor algemene verlichtingstoepassingen, zoals parkeerterreinen, bouwplaatsen en openbare ruimtes.

Of je nu verlichting nodig hebt voor een bouwproject, speciale stadionverlichting wilt aanschaffen of floodlights zoekt voor specifieke toepassingen, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Ontdek ons assortiment en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte verlichting die aan jouw behoeften voldoet!