1 -Fase Railverlichting Led

1 -Fase Railverlichting Led

1 -Fase Railverlichting Led

Filteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. LED Railspot 25W 1-Fase Zwart Design 100L/W

  Waardering:
  100%
  Vanaf € 15,72 € 12,99
 2. LED Railspot 40W 1-Fase Zwart Design 120L/W

  Vanaf € 31,50 € 26,03
 3. LED Railspot 40W 1-Fase Voor de Supermarkt

  Vanaf € 62,42 € 51,59
 4. LED Railspot 40W 1-Fase Wit Design 100L/W

  Vanaf € 23,98 € 19,82
 5. LED Railspot 30W 1-Fase Wit Design 100L/W

  Vanaf € 33,71 € 27,86
 6. LED Railspot 25W 1-Fase Wit Design 100L/W Bi color

  € 27,37 € 22,62
 7. LED Railspot 40W 1-Fase Zwart Design 100L/W

  Vanaf € 23,98 € 19,82

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Welkom bij onze collectie 1-Fase Rail LED Verlichting, een flexibele en veelzijdige verlichtingsoplossing voor verschillende toepassingen. Deze verlichting is geschikt voor zowel woningen, keukens, winkels als kantoren, en biedt een uitstekende combinatie van functionaliteit en stijl.

Hoe werkt het? 1-Fase Rail LED Verlichting maakt gebruik van een speciale railsysteem, waarop u de verlichtingselementen kunt bevestigen en verplaatsen naar de gewenste locaties. Het railsysteem is ontworpen om eenvoudige installatie en flexibiliteit mogelijk te maken, waardoor u de verlichting kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Dimbaarheidsopties: Onze 1-Fase Rail LED Verlichting is dimbaar, waardoor u de helderheid kunt aanpassen aan uw voorkeur en de gewenste sfeer kunt creëren. Met behulp van een compatibele dimmer kunt u het lichtniveau regelen en zo een gezellige ambiance creëren in uw woning, keuken, winkel of kantoor.

Toepassingen:

 • Woningen: Verlicht uw woonruimtes met deze 1-Fase Rail LED Verlichting en geniet van de flexibiliteit om de verlichtingselementen te verplaatsen en aan te passen aan de veranderende indeling van uw interieur.
 • Keukens: Creëer een goed verlichte werkruimte in uw keuken met de 1-Fase Rail LED Verlichting. De mogelijkheid om de verlichtingselementen op verschillende plaatsen te monteren, zorgt voor een gelijkmatige en functionele verlichting boven uw aanrecht en werkbladen.
 • Winkels: Gebruik de 1-Fase Rail LED Verlichting om uw producten op een aantrekkelijke manier te verlichten en de juiste sfeer in uw winkel te creëren. Pas de verlichting gemakkelijk aan wanneer u uw winkelindeling wijzigt of nieuwe producten presenteert.
 • Kantoren: Zorg voor een goed verlichte en productieve werkomgeving met de 1-Fase Rail LED Verlichting. Het flexibele railsysteem maakt het mogelijk om de verlichtingselementen boven werkplekken te plaatsen en indien nodig aan te passen.

Voordelen van 1-Fase Rail LED Verlichting:

 • Flexibiliteit: Verplaats en pas de verlichtingselementen aan volgens uw behoeften en veranderende indelingen.
 • Energiezuinig: LED-technologie zorgt voor een efficiënt energieverbruik, waardoor u energie en kosten bespaart.
 • Lange levensduur: LED-verlichting heeft een lange levensduur, waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over het vervangen van lampen.
 • Milieuvriendelijk: LED-verlichting is vrij van giftige stoffen en heeft een lage CO2-uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Kies voor 1-Fase Rail LED Verlichting en geniet van de flexibiliteit, energie-efficiëntie en stijlvolle verlichting die het biedt. Transformeer uw woning, keuken, winkel of kantoor met deze veelzijdige verlichtingsoplossing. Neem een kijkje in onze collectie en ontdek de mogelijkheden die 1-Fase Rail LED Verlichting te bieden heeft voor uw specifieke behoeften.