LED lamp 24 Volt

LED lamp 24 Volt

Filteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. LED Lamp E27 24V AC/DC 8.5W

  Vanaf € 5,42 € 4,48
 2. LED Lamp E27 24V AC/DC 10W

  Vanaf € 4,72 € 3,90

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Welkom op onze productpagina voor LED-lampen van 24Volt. Deze lampen zijn ontworpen om te werken op een 24Volt voedingsspanning en bieden een breed scala aan toepassingen en voordelen. Met verschillende uitvoeringen, modellen, wattages en lichtkleuren bieden wij een divers assortiment om aan verschillende behoeften te voldoen.
Waar worden LED-lampen van 24Volt gebruikt?
 1. Voertuigen: LED-lampen van 24Volt worden vaak gebruikt in voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, boten en caravans. Ze bieden een efficiënte en betrouwbare verlichtingsoplossing voor koplampen, achterlichten, richtingaanwijzers, interieurverlichting en meer.
 2. Off-grid systemen: Vanwege hun compatibiliteit met 24Volt zonne-energie- en batterijsystemen, zijn LED-lampen van 24Volt ideaal voor off-grid toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt in zonne-verlichtingssystemen, op afgelegen locaties, in tuinhuisjes, campers en andere plaatsen waar een 24Volt voeding beschikbaar is.
 3. Landschapsverlichting: LED-lampen van 24Volt zijn geschikt voor het verlichten van buitenruimtes zoals tuinen, paden, opritten en terrassen. Ze bieden een energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossing en zijn bestand tegen weersinvloeden.
Voordelen van LED-lampen van 24Volt:
 • Efficiëntie: LED-technologie zorgt voor een hoge energie-efficiëntie, waardoor LED-lampen van 24Volt minder energie verbruiken dan traditionele lampen. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische impact.
 • Lange levensduur: LED-lampen hebben een langere levensduur dan conventionele lampen, waardoor de frequentie van vervanging wordt verminderd. Dit bespaart kosten en biedt gemak.
 • Milieuvriendelijk: LED-lampen bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en hebben een lagere CO2-uitstoot. Ze dragen bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere verlichtingsoplossing.
 • Flexibiliteit: Onze LED-lampen van 24Volt zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, modellen, wattages en lichtkleuren. Hierdoor kunt u de juiste lamp kiezen die past bij uw specifieke behoeften en interieur.
Ontdek ons assortiment LED-lampen van 24Volt en profiteer van de voordelen die ze bieden. Of het nu gaat om verlichting in voertuigen, off-grid systemen of landschapsverlichting, LED-lampen van 24Volt bieden een betrouwbare, efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing.