LED Sportveldverlichting 600Watt SMD3030 Cree Brand Chips Meanwell Driver IP65

LED Sportveldverlichting 600Watt SMD3030 Cree Brand Chips Meanwell Driver IP65

Artikel nummer
8890B
€ 756,25 € 625,00

LED Sportveldverlichting 600Watt (405x215x136mm) Rechthoekig Meanwell Driver IP65 5 jaar garantie is een uitzonderlijk hoogwaardige en op maat gemaakte verlichtingsoplossing die speciaal is ontworpen voor sportvelden, waaronder voetbalvelden en andere sportterreinen. Met zijn vermogen van 300 watt en de betrouwbare Meanwell driver, biedt deze lamp een uitstekende efficiëntie met een helderheid van maar liefst 150 lumen per watt.

Deze LED sportveldverlichting wordt op bestelling gemaakt, wat betekent dat er een levertijd van ongeveer 2 tot 3 weken geldt. Wees gerust, de wachttijd is het zeker waard, aangezien elke lamp met zorg en precisie wordt vervaardigd om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

De lamp bestaat uit twee afzonderlijke lampen, elk met de afmetingen 405 x 215 x 136 mm. Deze lampen zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen, waardoor u maximale flexibiliteit heeft bij het positioneren en richten van de verlichting op het sportveld. Hiermee kunt u de verlichting perfect aanpassen aan de specifieke eisen van uw sportveld.

Met zijn IP65-classificatie is deze lamp bestand tegen stof en water, waardoor hij geschikt is voor gebruik in verschillende weersomstandigheden.

De LED sportveldverlichting biedt een gelijkmatige en heldere verlichting op het sportveld, waardoor optimale zichtbaarheid en minimale schittering worden gegarandeerd. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor klanten om zelf de stralingshoek te selecteren, zodat u de verlichting perfect kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. Bovendien kunt u ook de gewenste lichtkleur kiezen, zodat de verlichting de gewenste sfeer en visuele ervaring creëert.

Of het nu gaat om professionele sportevenementen of recreatief gebruik, deze lamp biedt een uitstekende lichtopbrengst en creëert een verlichtingsomgeving die voldoet aan de hoogste normen.

Bij het bestellen van deze LED Sportveldverlichting kunt u uw voorkeur aangeven voor de lichtkleur en de stralingshoek, zodat u de verlichting perfect kunt afstemmen op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Het op maat gemaakte karakter van deze lamp zorgt ervoor dat u een product ontvangt dat speciaal voor u wordt vervaardigd.

Bovendien biedt deze LED Sportveldverlichting een indrukwekkende garantie van 5 jaar, waardoor u gemoedsrust heeft en vertrouwen hebt in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de lamp. U kunt erop vertrouwen dat deze verlichting een langdurige en kosteneffectieve oplossing is voor het verlichten van uw sportvelden.

De zoekwoorden voor deze LED Sportveldverlichting zijn: LED Sportveldverlichting

Prijs:
Heeft u grotere aantallen nodig of bent u een Wederverkoper neem dan contact KLIK HIER.

Artikel nummer8890B
Minimaal te bestellen1
Afmetingen(L)405*(W)460*(H)136mm
Dikte (in_mm)136mm
Aansluitingnetsnoer +/- 40cm
Type LampLED
Te gebruiken bij temp-40°C ~70°C
Wattage600W
Lumen135L/w
Incl. DriverJa
LED Type336pcs of SMD3030 Cree chips
IP65
Kwh/jaar1200W
Geleverd incl. lichtbronJa
GebruikBuiten
Stralingshoek120º
Garantie5 jaar
BehuizingAluminium
Branduren50.000
CertificateCE / RoHS
DimbaarNo
ColorCCT
Cri90
Uw waardering