LED Paneel Opbouwframe 30x120 Wit

LED Paneel Opbouwframe 30x120 Wit

Artikel nummer
1132
€ 12,09 € 9,99
Stock : 57
24-uurlevering24 uur
2jaar_garantie2 jaar
afmeting
Lumens
watt-icon
ip65
Wij accepteren

Dit opbouwframe is speciaal ontworpen voor het installeren van een LED-paneel en biedt een eenvoudige en praktische oplossing voor montage aan het plafond of aan de muur. Het frame heeft een afmeting van 30x120 cm en een hoogte van 45 mm, waardoor het perfect is voor het ondersteunen van een LED-paneel van dezelfde grootte.

Het opbouwframe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een strakke en moderne uitstraling in de kleur wit. Het is duurzaam en stevig, waardoor het LED-paneel veilig en stabiel wordt gemonteerd.

De installatie van het opbouwframe is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde gereedschappen. Het frame wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, waardoor je snel en probleemloos aan de slag kunt.

Dit opbouwframe in de kleur wit is ontworpen om naadloos te integreren in verschillende interieurstijlen en biedt een nette en professionele afwerking aan je LED-paneelinstallatie.

Kortom, met dit opbouwframe van 30x120 cm en een hoogte van 45 mm in de kleur wit kun je gemakkelijk je LED-paneel installeren en genieten van een strakke en professionele uitstraling in elke ruimte.

 

Artikel nummer1132
Minimaal te bestellen1
Geleverd incl. lichtbronNee
GebruikBinnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
ColorK3000
Uw waardering