LED Lichtbron E27 GLOBE G95 COG 4W 230V

Artikel nummer
WOJ+13763
finalPrice € 2,54 € 2,10
1505 Op voorraad
  • 24hours
    3 dagen
  • garantie
    2 jaar
  • afmetingen
    95x140mm
  • lumen
    113L/w
  • blub
    4W
  • ip
    IP20

Productomschrijving: LED Lamp met COG-technologie en Helder Glas

Verlicht uw ruimte met stijl en efficiëntie met onze innovatieve LED-lamp met COG-technologie en helder glas. Deze lamp combineert geavanceerde technologie met een elegant ontwerp om een unieke verlichtingsoplossing te bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Belangrijkste Kenmerken:

COG-Technologie voor Optimaal Prestatie: Uitgerust met Chips on Glass (COG)-technologie, plaatst deze lamp de LED-chips direct op het heldere glasoppervlak, wat zorgt voor een compact ontwerp en een verbeterde lichtprestatie.

Helder Glas voor Eenhelder Lichteffect: Het heldere glas van de lamp zorgt niet alleen voor een eigentijdse uitstraling, maar maximaliseert ook de lichtopbrengst. Geniet van een helder en gelijkmatig verspreid licht in uw ruimte.

Stijlvol en Veelzijdig Design: Het slanke ontwerp van de lamp past moeiteloos in diverse interieurstijlen. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor is, deze LED-lamp voegt een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk: Met efficiënte LED-technologie draagt deze lamp bij aan energiebesparing en is milieuvriendelijk. Geniet van helder licht zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Eenvoudige Installatie: De LED-lamp is eenvoudig te installeren, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van de moderne verlichtingstechnologie. Gebruik hem als hoofdverlichting of als accent in uw interieur.

Verlevendig uw leefruimte met de LED-lamp met COG-technologie en helder glas. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en moderne technologie, en creëer een sfeervolle ambiance in elke kamer.

Meer informatie
Artikel nummerWOJ+13763
Wattage4W
Lumen113L/w
kleurK3000
Stralingshoek300°
Te gebruiken bij temp-20/+40
Branduren17000 h
BehuizingAluminium en Glas
IPIP20
Afmetingen95x140mm
Gewicht0.120000
Garantie2 jaar
AansluitingE27
Type LampLED
Incl. DriverJa
Kwh/jaar8
Geleverd incl. lichtbronJa
GebruikBinnenn
EnergielabelA+++
CertificateCE / RoHS
DimbaarNo
Dikte (in_mm)95mm
Cri80
Diameter95mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LED Lichtbron E27 GLOBE G95 COG 4W 230V
Uw waardering