kabel 10 meter met 10x E27 fitting

kabel 10 meter met 10x E27 fitting

Artikel nummer
WOJ+14342
€ 42,34 € 34,99
Stock : 3577
24-uurlevering3 dagen
2jaar_garantie2 jaar
afmeting 10m
Lumens
watt-icon
ip65IP65
Wij accepteren

Muggen op afstand houden
Deze muggenlamp biedt een innovatieve oplossing om muggen op afstand te houden en een aangename, muggenvrije omgeving te creëren. Het is een speciale lamp met een E27-aansluiting en een vermogen van 5 watt, speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een stroomkabel waarin in totaal 10 van deze lampen zijn gemonteerd. De lampen zijn gelijkmatig verdeeld met een onderlinge afstand van 95 cm, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht en de muggenafstotende eigenschappen.

Effectieve reikwijdte van 10-15 meter
Deze muggenlamp straalt een aangename groene kleur uit die muggen op een afstand houdt. Het groene licht heeft een effectieve reikwijdte van ongeveer 10-15 meter rondom de lamp. Dit betekent dat het gebied direct rondom de lamp vrij blijft van muggen, waardoor u een comfortabele en muggenvrije zone kunt creëren. Dit maakt de lamp ideaal voor buitenruimtes zoals tuinen, terrassen of campings.

Esthetisch aantrekkelijk groen licht
Naast de praktische functie van het afstoten van muggen, heeft het groene licht van deze lamp ook een esthetisch voordeel. Het geeft een feestelijke sfeer aan de omgeving, waardoor het perfect is voor buitenfeesten, evenementen of decoratieve doeleinden. Met deze muggenlamp kunt u niet alleen genieten van een muggenvrije omgeving, maar ook een gezellige en uitnodigende ambiance creëren voor uzelf en uw gasten.

Populair in Azië en Afrika tegen malaria-muggen
Hoewel deze specifieke muggenlamp mogelijk nog niet wijdverspreid bekend is in Europa, heeft het in Azië en Afrika al veel populariteit gewonnen vanwege de effectiviteit ervan in gebieden waar malaria-muggen een groot probleem vormen. In deze regio's wordt het vaak gebruikt om muggen op afstand te houden en de verspreiding van door muggen overgedragen ziekten, zoals malaria, te verminderen.

Samengevat
Deze muggenlamp werkt het beste wanneer meerdere lampen met een onderlinge afstand van maximaal 100 cm worden gebruikt. Als u een slinger met 10 lampen in uw tuin ophangt, op een afstand van ongeveer 5 meter van uw zitgedeelte, ontstaat er een muggenvrije groene zone. De slingers kunnen aan elkaar worden gekoppeld, met een maximum van 12 slingers. Hoe meer slingers u gebruikt, des te groter het gebied dat vrij blijft van muggen.
Kortom, deze muggenlamp met een E27-fitting en een vermogen van 5 watt is een handige, esthetisch aantrekkelijke en effectieve oplossing om muggen op afstand te houden. Het biedt u een muggenvrije omgeving en een feestelijke sfeer, waardoor het ideaal is voor verschillende buitenactiviteiten en gebieden waar muggenplagen een uitdaging vormen.

Artikel nummerWOJ+14342
Minimale aankoop1 Stuk
Afmetingen10m
IPIP65
GebruikBuiten & Binnen
Garantie2 jaar
Colorlichtbron niet inclusief
Shipping Charges8
Uw waardering