Led Paneel Bevestigingsklemmen

Led Paneel Bevestigingsklemmen

Artikel nummer
1137
€ 3,62 € 2,99
Stock : 71
24-uurlevering24 uur
2jaar_garantie2 jaar
afmeting
Lumens
watt-icon
ip65
Wij accepteren

Deze set bestaat uit 4 metalen clips waarmee je jouw LED-paneel veilig kunt bevestigen aan een hol plafond, zoals een gipsplaten plafond of een schrootjes plafond. De clips worden geleverd in een set van 4 stuks.

Om de clips op jouw LED-paneel te monteren, kun je een schroefje uit het paneel losdraaien. Vervolgens plaats je de clip op het paneel en draai je het schroefje weer in het paneel om het stevig vast te zetten. Op deze manier kun je jouw LED-paneel veilig en stabiel bevestigen aan het plafond, zodat het perfect op zijn plaats blijft.

Met deze handige clips kun je snel en gemakkelijk jouw LED-paneel installeren zonder dat je extra montagemateriaal nodig hebt. Ze zorgen voor een stevige bevestiging en bieden de mogelijkheid om jouw LED-paneel op een professionele manier tegen het plafond te monteren.

Of je nu een gipsplaten plafond of een schrootjes plafond hebt, met deze set metalen clips kun je jouw LED-paneel op een veilige en betrouwbare manier bevestigen. Geniet van de strakke en professionele uitstraling van jouw verlichting met behulp van deze handige montageoplossing.

Artikel nummer1137
Minimaal te bestellen1
LED TypeCraft lamp
Geleverd incl. lichtbronNee
GebruikBuiten & Binnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
ColorK3000
Uw waardering