Led Tri-proof 150cm armatuur zonder 2x Led IP65

Artikel nummer
SLI028016_H
finalPrice € 13,38 € 11,06
1730 Op voorraad
  • 24hours
    3 dagen
  • garantie
    2 jaar
  • afmetingen
    1610x90x63MM

Productomschrijving: LED Tri-Proof 150cm Armatuur zonder 2xLED - Robuuste en Waterbestendige Verlichting voor Diverse Toepassingen

Het LED Tri-Proof 150cm Armatuur zonder 2x LED is een uiterst veelzijdige en duurzame verlichtingsoplossing, speciaal ontworpen voor omgevingen waar verlichting bestand moet zijn tegen stof, vocht en andere uitdagende omstandigheden. Dit armatuur is compact van formaat en biedt tal van toepassingsmogelijkheden, terwijl het de vrijheid geeft om de gewenste LED-lichtbronnen te kiezen.

Kenmerken:
Robuust en Waterbestendig: Met een IP65-classificatie is dit armatuur stofdicht en beschermd tegen waterstralen, wat het ideaal maakt voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals magazijnen, parkeergarages en buitenterreinen.

Flexibele LED-lichtbron: Dit armatuur wordt geleverd zonder LED-lichtbron, waardoor u de vrijheid heeft om de gewenste LED-buizen of lampen te kiezen. Hierdoor kunt u de lichtopbrengst en kleurtemperatuur aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Energiezuinig: Het gebruik van energiezuinige LED-lichtbronnen resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een langere levensduur in vergelijking met traditionele verlichting.

Duurzaam Ontwerp: Het armatuur is ontworpen om schokken en trillingen te weerstaan, waardoor het geschikt is voor ruimtes waar onderhoudsvereisten minimaal moeten zijn.

Veelzijdige Montagemogelijkheden: Dit armatuur kan aan het plafond worden gemonteerd of aan wanden worden bevestigd, waardoor het geschikt is voor diverse installatiescenario's.

Toepassingen:
Het LED Tri-Proof 150cm Armatuur zonder 2x LED is ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder:

Magazijnen en Fabriekshallen: Voor het bieden van betrouwbare en gelijkmatige verlichting in omgevingen waar productiviteit en veiligheid cruciaal zijn.

Parkeergarages: Voor heldere en energiezuinige verlichting in parkeerfaciliteiten, wat de veiligheid van voertuigen en voetgangers verbetert.

Voedselverwerkingsfaciliteiten: Dankzij de IP65-bescherming is dit armatuur geschikt voor gebruik in omgevingen waar reiniging en hygiëne van het grootste belang zijn.

Buitenterreinen: Voor het verlichten van terrassen, ingangen en buitengebieden van gebouwen, waar weerbestendige verlichting vereist is.

Commerciële Keukens: Dit armatuur is geschikt voor gebruik in commerciële keukens en restaurants, waar het bestand moet zijn tegen vocht en damp.

Het LED Tri-Proof 150cm Armatuur zonder 2xLED biedt duurzaamheid en flexibiliteit, waardoor het een praktische keuze is voor diverse zakelijke en industriële toepassingen. Het stelt u in staat om de verlichting aan te passen aan uw specifieke behoeften en om te voldoen aan de hoge eisen van uitdagende omgevingen. Verlicht uw ruimte met vertrouwen en efficiëntie door dit veelzijdige armatuur te kiezen.

Voor meer informatie of om te bestellen, neem gerust contact met ons op.

Meer informatie
Artikel nummerSLI028016_H
Minimale aankoop1 Stuk
Gewicht1.260000
Afmetingen1610x90x63MM
GebruikBuiten & Binnen
Garantie2 jaar
BehuizingPlastic
Dikte (in_mm)63MM
Product KleurGrijs
kleurlichtbron niet inclusief
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Led Tri-proof 150cm armatuur zonder 2x Led IP65
Uw waardering