Wat is een Dimbaar LED High Bay UFO verlichting?
Dit zijn ronde lampen die veelal gebruikt worden om bedrijfshallen, warehouses en fabrieken met productieruimtes te verlichten. Ze worden vaak toegepast daar waar TL verlichting niet meer toereikend is (6 meter en meer)
Onze LED High Bay UFO lampen zijn waterdicht IP65 en hebben de mogelijkheid om te dimmen (dit niet nodig).

Bekijk onze Dimbare Ufo´s voor België klik hier en Nederland Klik hier

Dimmen:
De ufo´s worden gedimd met een 0-10volt systeem.
De driver is voorzien van 2 extra kabels die aangesloten kan worden aan de 0-10 volt dimmer.
Wel belangrijk om te weten dat er altijd een schakelaar in het circuit aanwezig moet zijn om de ufo´s aan en uit te schakelen.

Montage:
Een UFO wordt veelal opgehangen aan kettingen of staalkabels, onze LED High Bay UFO Lampen zijn standaard voorzien van een ring aan de bovenzijde
waar de staalkabels of kettingen eenvoudig aan gemonteerd kunnen worden.

Wat is een LED UFO HIGH BAY met een antiverblindingslens?
Deze LED UFO is voorzien van een kunststof afdekplaat waar de SMD´s ( de gele led puntjes ) extra worden beschermd zodat u niet verblind raakt als u in de lamp kijkt.
In grotere ruimtes waar u de diepte in kijkt, kijkt u ook automatisch in de lamp en dat is hinderlijk, daarom worden deze ufo´s met antiverblindingslens vaak toegepast in Maneges, Warehouses, Sporthallen en ruimtes waar veel beweging is.
Voor de standaard LED UFO zonder antiverblindingslens kunt u een antiverblindingsysteem ( Reflector )kopen dit is een aluminiumring die gemonteerd kan worden op de ufo zodat u geen last heeft van het felle licht.
Bij de Led High Bay UFO staan deze reflectors als optie aangemeld. 

Welke wattage heeft u nodig?
Dat is uiteraard altijd een persoonlijke situatie wij adviseren:

  • 100W: 4 tot 6 meter
  • 150W: 6 tot 8 meter
  • 200W: 8 tot 10 meter
  • 240W: 10 meter en hoger

Lichtkleuren:
Onze LED UFO´s zijn leverbaar in K4000 en K6000 wat is het verschil?
K6000 is spierwitlicht  ( koud wit ) dat veel gebruikt wordt in ruimtes waar maximaal licht nodig is, denk bijvoorbeeld aan productieruimtes, garages, warehouses, opslagruimtes.
Als u bijvoorbeeld een werkplaats heeft waar u veel van binnen naar buiten loopt en andersom dan adviseren wij u om K4000 te nemen omdat het verschil van binnen en buiten te groot is en als u na binnen loopt elke keer het gevoel heeft om verblind te worden.