Een proffesionele straatlantaarn op zonne-energie hoe gemakkelijk is dat. Bekijk onze Solar straatverlichting klik Hier voor Nederlands -en klik Hier voor Belgisch

Deze solar straatlantaarn kenmerkt zich door een zeer eenvoudige montage en een zeer hoge lichtopbrengst. 
Vaak zijn rondom uw woning of bedrijf plekken waar het onaangenaam donker is, de openbare straatverlichting is er niet of ontoereikend. U kunt dan natuurlijk deze plekken gaan verlichten met lampen op het lichtnet keus te over, maar het vervelende is dat juist op deze plekken vaak geen stroom voor handen is. En om hier een stroom voorzienging naar toe te leggen is dan niet mogelijk of erg kostbaar. Nu zie hier de ideale oplossing een straatlantaarn op zonne-energie! De enige voorwaarde is natuurlijk wel dat de instalatie plek overdag in de zon ligt om genoeg stroom op wekken voor in de avond en nacht. Maar voor de rest heeft u er geen omkijken naar. Deze solar straatverlichting kan op verschillende manieren worden geinstaleerd en ook de bediending is zeer eenvoudig d.m.v. een afstandbediening kan er gekozen worden uit verschillende opties. Vanwege het grote zonne-paneel bovenop de lamp heeft de lamp een goede licht opbrengst. 

Toepassingen:

Geschikt voor buitenmuur- of paalinstallatie in pleinen, parken, tuinen, binnenplaatsen, straten, looppaden, paden, campussen, vliegvelden, boerderijen enz.

Voordelen:
- Overal te eenvoudig instaleren.
- Geen stroom kosten.
- Milieu vriendelijk.
- Verhoogd de veiligheid rondom uw woning of bedrijf.