X-Koppelstuk voor 3-fase rail wit-zwart

Artikel nummer
10614
Nog %1 beschikbaar
As low as € 11,01 € 9,10
  • 24hours
    48 uur

Het X-Koppelstuk voor 3-Fase Rail in Wit-Zwart is een veelzijdige accessoire waarmee je moeiteloos een X-vormige verbinding kunt creëren tussen verschillende delen van je 3-fase railsysteem. Dit stijlvolle koppelstuk combineert functionaliteit met een strak ontwerp en biedt een uitgebreide verlichtingsoplossing voor diverse ruimtes.

Hoe werkt een 3-fase railsysteem?

Een 3-fase railsysteem verdeelt de stroomtoevoer in drie afzonderlijke fasen, elk met een eigen geleider. Deze drie fasen bieden de mogelijkheid om groepen verlichting onafhankelijk van elkaar te regelen. Het X-Koppelstuk voor 3-Fase Rail integreert naadloos met dit systeem en maakt het mogelijk om meerdere rails met elkaar te verbinden, waardoor een efficiënte en flexibele verlichtingsconfiguratie ontstaat.

Toepassingen:

Dit X-Koppelstuk is uitermate geschikt voor gebruik in commerciële ruimtes zoals winkels, showrooms, galerijen en kantoren. Het stelt je in staat om creatieve en symmetrische verlichtingsopstellingen te maken, waardoor de verlichting in een ruimte op een artistieke en functionele manier kan worden gepresenteerd.

Technische specificaties:

Minimale aankoop: 1 stuk
Kleur: Wit-Zwart
Materiaal: Duurzaam materiaal voor een betrouwbare en stabiele X-vormige verbinding.
Toepassing: Geschikt voor 3-Fase Rail systemen.
Dit X-Koppelstuk voegt niet alleen functionaliteit toe aan je verlichtingssysteem, maar draagt ook bij aan het moderne en esthetische ontwerp van de ruimte. Met dit accessoire kun je een unieke en eigentijdse verlichtingslay-out creëren, waardoor het een waardevolle aanvulling is op professionele lichtontwerpen.

Meer informatie
Artikel nummer10614
Gewicht0.100000
GebruikBinnenn
BehuizingKunststof
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:X-Koppelstuk voor 3-fase rail wit-zwart
Uw waardering