Verlengstuk WIT voor 1-Fase Spanningsrail

Verlengstuk WIT voor 1-Fase Spanningsrail

Artikel nummer
798-02
€ 2,41 € 1,99
Stock : 51
24-uurlevering24 uur
2jaar_garantie2 jaar
afmeting
Lumens
watt-icon
ip65
Wij accepteren

Montage:
Dit verlengstuk kan u in de rail schuiven (plug and play) en zo de enen met de andere rail verbinden.

Garantie:
Wij bieden 2 jaar garantie op onze Led Track Light/Spots.

Railverlichting is een heel gemakkelijk en flexibel systeem. Het laat toe om ongelimiteerd verlichting bij te plaatsen en bovendien is het bijna altijd richtbaar. We onderscheiden 1 fase en 3 fase railverlichting. Bij een 1 fase rail hoort een 1 fase railspot, bij een 3 fase rail hoort een 3 fase railspot.

Bij een 1 fase railsysteem (ook wel monofase systeem genoemd) worden alle railspots op 1 circuit bediend. Met een circuit wordt bedoeld het aantal railspots dat u via 1 enkele schakelaar kan doen branden. Om gebruik te maken van een 1 fase railsysteem kan uw net zowel monofasig als driefasig zijn. Indien u bijvoorbeeld over 3 x 380 V beschikt kan u gebruik maken van 1 fase rails maar u gebruikt dan maar 1 circuit. Omgekeerd kan u ook in een monofasig net (bijvoorbeeld 1 x 230 V) gebruik maken van 3 fase rail. U verbindt dan L1, L2 en L3 met elkaar.

Bij een 3 fase railsysteem hebt u de mogelijkheid om 3 circuits apart te laten branden. Dit kan handig zijn wanneer u op dezelfde rail een aantal spots wilt laten branden op 1 schakelaar en de overige op een of 2 andere schakelaars. Stel dat u bijvoorbeeld een winkelruimte hebt en u wil ’s avonds na het sluitingsuur basisverlichting laten branden, dan kan u een beperkt aantal spots doen van de rail doen branden. U kan dit probleem echter ook oplossen door alle spots die u wil continu wil laten branden ook op een 1 fase rail te plaatsen.

Artikel nummer798-02
Geleverd incl. lichtbronNee
GebruikBinnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
ColorWit
Uw waardering