Led railspot 3 Fase Mini met GU10 Fitting Zwart met witte ring

Led railspot 3 Fase Mini met GU10 Fitting Zwart met witte ring

Artikel nummer
SLIP003027
€ 14,65 € 12,11
Stock : 1030
24-uurlevering3 dagen
2jaar_garantie2 jaar
afmeting 55*110*185mm
Lumens
watt-iconMax 10w
ip65IP20
Wij accepteren
Een zwart led spot op rail 3 fase met een GU10 fitting is een verlichtingssysteem dat bestaat uit een zwarte LED-spot die op een railsysteem kan worden gemonteerd. Het systeem maakt gebruik van een 3-fase rail, wat betekent dat er drie afzonderlijke stroomcircuits zijn die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend.

De LED-spot zelf is uitgerust met een GU10 fitting. De GU10 fitting is een veelvoorkomende fitting voor spotverlichting en maakt gebruik van een bajonetverbinding om de spot op zijn plaats te houden. GU10 fittingen worden vaak gebruikt vanwege hun eenvoudige installatie en uitwisselbaarheid.

De zwarte kleur van de LED-spot en de rail geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan het geheel. Zwarte verlichtingsarmaturen zijn populair vanwege hun eigentijdse ontwerp en het vermogen om zich aan te passen aan verschillende interieurstijlen.

Dit type verlichtingssysteem op rail biedt flexibiliteit in het positioneren van de spotverlichting, omdat de spot langs de rail kan worden geschoven en op verschillende punten kan worden vergrendeld. Hierdoor kunt u de verlichting eenvoudig aanpassen aan uw specifieke verlichtingsbehoeften, bijvoorbeeld om accenten aan te brengen of specifieke objecten of gebieden te verlichten.

De LED-technologie zorgt voor een energiezuinige verlichtingsoplossing met een lange levensduur. LED-lampen verbruiken over het algemeen minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën en hebben een langere levensduur, wat resulteert in lagere energiekosten en minder frequent vervangen van lampen.

Kortom, een zwart led spot op rail 3 fase met een GU10 fitting is een veelzijdig en stijlvol verlichtingssysteem dat zorgt voor flexibele en energiezuinige verlichting met een eigentijds ontwerp.
Artikel nummerSLIP003027
Minimale aankoop1 Stuk
Afmetingen55*110*185mm
Dikte (in_mm)55mm
Voltage220V
AansluitingOn 3-circuit system
Type LampGU10
Te gebruiken bij temp-20/+40
WattageMax 10w
IPIP20
Geleverd incl. lichtbronNee
GebruikBinnen
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium en PC
CertificateCE / RoHS
Colorlichtbron niet inclusief
Uw waardering