3 Fase rail voor Led-spot 2 m wit-zwart

Artikel nummer
20600
Nog %1 beschikbaar
As low as € 25,30 € 20,91
 • 24hours
  3 dagen
 • garantie
  2 jaar
 • afmetingen
  32x35,5x2000 [mm]
 • ip
  IP20

De 3 Fase Rail voor LED-Spot van 2 meter in Wit-Zwart biedt een geavanceerd verlichtingssysteem dat veelzijdigheid en controle over de verlichting in verschillende ruimtes mogelijk maakt. Hieronder vind je een korte uitleg over hoe een 3-fase systeem werkt en waar het vaak wordt gebruikt:

Hoe werkt een 3-fase railsysteem?

Een 3-fase railsysteem is een elektrisch systeem waarin stroom in drie afzonderlijke fasen wordt verdeeld. Elke fase heeft zijn eigen geleider en kan afzonderlijk worden aangestuurd. Dit biedt flexibiliteit bij het regelen van verschillende groepen verlichting, waardoor het mogelijk is om diverse lichtscènes te creëren en individuele spots onafhankelijk te bedienen.

Toepassingen:

De 3 Fase Rail voor LED-Spot van 2 meter in Wit-Zwart is ideaal voor gebruik binnenshuis, vooral in commerciële omgevingen. Het wordt vaak toegepast in winkels, showrooms, galerijen, kantoren en andere ruimtes waar flexibele en gerichte verlichting essentieel is. Door de mogelijkheid om de lichtscènes te variëren, kan dit systeem zich aanpassen aan veranderende behoeften en ruimtelijke configuraties.

Technische specificaties:

Minimale aankoop: 1 stuk
Afmetingen: 32x35.5x2000mm
IP-waarde: IP20 (geschikt voor gebruik binnenshuis)
Gebruik: Binnen
Garantie: 2 jaar
Behuizing: Aluminium
Dikte: 32.5 mm
Dit 3-fase railsysteem combineert functionaliteit met duurzaamheid door het gebruik van hoogwaardig aluminium in de behuizing. Met een minimale aankoop van 1 stuk, biedt het systeem flexibiliteit in configuratie en installatie. Het is een onmisbare keuze voor professionals in de verlichtingsbranche die streven naar aanpasbare en geavanceerde verlichtingsoplossingen.

Meer informatie
Artikel nummer20600
Minimaal te bestellen1
Afmetingen32x35,5x2000 [mm]
IPIP20
Gewicht1.600000
GebruikBinnenn
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
Product KleurWit en Zwart
Dikte (in_mm)35mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3 Fase rail voor Led-spot 2 m wit-zwart
Uw waardering