3 Fase rail voor Led-spot 1 m wit-zwart

Artikel nummer
10600
Nog %1 beschikbaar
As low as € 13,85 € 11,45
 • 24hours
  3 dagen
 • garantie
  2 jaar
 • afmetingen
  32x35.5x1000mm
 • ip
  IP20

De 3 Fase Rail voor LED-Spot van 1 meter in Wit-Zwart biedt een flexibele en efficiënte verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen. Dit systeem maakt gebruik van een 3-fasenrailsysteem, wat betekent dat er drie stroomcircuits parallel aan elkaar lopen. Hier volgt een korte uitleg van hoe een 3-fasensysteem werkt en waar het vaak wordt gebruikt:

Hoe werkt een 3-fasen railsysteem?

In een 3-fasen systeem zijn er drie afzonderlijke geleiders (fases) die gelijktijdig stroom leveren. Elk van deze fases kan afzonderlijk worden geschakeld, wat zorgt voor meer flexibiliteit in het aansturen van de verlichting. Hierdoor is het mogelijk om verschillende groepen LED-spots op hetzelfde railsysteem te hebben, elk aangesloten op een andere fase. Dit maakt het systeem ideaal voor het creëren van verschillende lichtscènes in één ruimte.

Toepassingen:

Dit 3 Fase Rail voor LED-Spot systeem is uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis. Het wordt vaak toegepast in commerciële ruimtes zoals winkels, showrooms, galerijen en kantoren, waar flexibele en gerichte verlichting vereist is. Het systeem maakt het mogelijk om de verlichting aan te passen aan specifieke behoeften en veranderende ruimtelijke indelingen.

Technische specificaties:

Minimale aankoop: 1 stuk
Afmetingen: 32x35.5x1000mm
IP-waarde: IP20
Gebruik: Binnen
Garantie: 2 jaar
Behuizing: Aluminium
Dikte: 32.5 mm
Dit 3-fasen railsysteem combineert functionaliteit met een strak ontwerp en duurzame materialen zoals aluminium. Met de mogelijkheid om individuele LED-spots aan te sluiten op verschillende fases, biedt het de ultieme flexibiliteit in verlichtingscontrole. Geschikt voor diverse binnenomgevingen, brengt deze rail innovatieve en aanpasbare verlichting naar commerciële ruimtes.

Meer informatie
Artikel nummer10600
Minimale aankoop1 Stuk
Afmetingen32x35.5x1000mm
IPIP20
Gewicht0.840000
GebruikBinnenn
Garantie2 jaar
BehuizingAluminium
Product KleurWit en Zwart
Dikte (in_mm)32.5
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3 Fase rail voor Led-spot 1 m wit-zwart
Uw waardering