3 Fase rail hoekstuk Rechts 90° wit-zwart

Artikel nummer
106120
Nog %1 beschikbaar
As low as € 5,01 € 4,14
  • 24hours
    3 dagen
  • garantie
    2 jaar

3 Fase Rail Hoekstuk Rechts 90° Wit-Zwart:

Het 3 Fase Rail Hoekstuk Rechts 90° in Wit of Zwart biedt niet alleen functionaliteit maar ook veelzijdigheid voor het creëren van een geavanceerd verlichtingssysteem. Dit hoekstuk stelt je in staat om gemakkelijk haakse bochten te maken in je 3-fase railsysteem, waardoor de verlichting op een nauwkeurige en stijlvolle manier kan worden gericht.

Hoe werkt een 3-fase railsysteem?

Een 3-fase railsysteem verdeelt de stroomtoevoer in drie afzonderlijke fasen, elk met een eigen geleider. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om verschillende groepen verlichting onafhankelijk van elkaar te regelen. Het 3 Fase Rail Hoekstuk Rechts 90° integreert naadloos met dit systeem, waardoor je de verlichting eenvoudig kunt aanpassen aan de behoeften van de ruimte.

Toepassingen:

Dit hoekstuk is ideaal voor gebruik in commerciële ruimtes zoals winkels, showrooms, galerijen en kantoren. Het stelt je in staat om efficiënt gebruik te maken van hoeken en bochten, waardoor de verlichting in de ruimte nauwkeurig kan worden gepositioneerd. De klant kan zelf de kleur kiezen (Wit of Zwart), waardoor het hoekstuk naadloos aansluit bij de stijl van de omgeving.

Technische specificaties:

Minimale aankoop: 1 stuk
Kleur: Wit-Zwart (klantselectie)
Materiaal: Hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid en stabiliteit.
Toepassing: Geschikt voor 3-Fase Rail systemen.
Dit 3 Fase Rail Hoekstuk combineert gebruiksgemak met een strak ontwerp en biedt een oplossing voor nauwkeurige verlichtingscontrole. Klanten kunnen de gewenste kleur kiezen, waardoor het hoekstuk niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan het esthetische aspect van de ruimte. Het is een waardevolle aanvulling voor professionele lichtontwerpen die streven naar precisie en stijl.

Meer informatie
Artikel nummer106120
Gewicht0.100000
GebruikBinnenn
Garantie2 jaar
BehuizingPlastic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3 Fase rail hoekstuk Rechts 90° wit-zwart
Uw waardering